Stille ochtend bij Metrust 13 november

Thich Nhat Hanh een boeddhistische zenmonnik en vredesactivist spreekt: “Vrede in jezelf, Vrede in de wereld”  en “Vrede is iedere stap”. 

Als ik wat mijimer op het woord vrede dan ervaar ik dat dit grote woord, in de kern, heel tastbaar en dichtbij is. Vrede wordt aangeraakt met de innerlijke glimlach waarmee ik geniet van de zon, de wind, en ook van mijn liefsten en huisdieren. Ik kan vrede voelen als mijn voeten de aarde bewandelen, in de warme theekop tussen mijn handen en de damp op mijn gezicht, in de geur van de hedera in de herfstzon. Ik kan vrede aanraken met al mijn zintuigen. Op ieder moment van vriendelijk aandachtig aanwezig zijn. De adem is daarbij mijn grootste helper. Bewuste ademhaling beweegt me van mindless naar mindful, iedere keer opnieuw. Dan ontstaat er ruimte om bewuste en gezonde keuzes te maken.

Ervaar jij regelmatig vrede in jezelf?

Heb jij bij Metrust of elders een mindfulnesstraining gevolgd? Wil jij graag tijd maken om samen met anderen je beoefening op te frissen? Misschien je intentie voor mindful leven hernieuwen?

Je bent welkom op de Stille Ochtend bij Metrust.

Thema:  Vrede in jezelf.  

Op 13 november van 9.30-12.00

Laar 47 Nuenen

Meld je hier aan via de website www.metrust.nl /app of stuur me een berichtje.

Kosten deelname €20,00