Mindfulness

Geplaatst op door

Deelnemen aan een 8 weekse mindfulnesstraining.

Niks zweverigs maar een training van de aandacht en de opmerkzaamheid. Het lijkt gemakkelijk maar is het niet. Heb je misschien behoefte aan  meer rust in je hoofd, meer grip op je emoties, beter naar jezelf luisteren, bewuster kiezen? Ontdekken wat stress met je doet en ontdekken wat mindful zijn jou kan bieden? Leren anders te doen door vaker niet te doen maar gewoon te zijn? Het lichaam is een betrouwbare bron van informatie, de geest vaak een eigengereide bron van onrust. Hoe werken ze samen en heb je daarin ook een keuze? Er is veel te ontdekken bij jezelf als je een mindfulnesstraining volgt; door 8 weken intensieve training oefen je jezelf hoe je bewustere keuzes kan maken waardoor je meer vrijheid ervaart. En ontdek je wat jou in de toekomst gaat helpen om mindfulness in je leven te verankeren.

Misschien denk je er al langer over om deze training een keer te volgen, maar twijfel je steeds opnieuw. Misschien wil je juist daarover eens sparren, kun je alles vragen wat je erover wil weten en dan samen bekijken of het nu wel iets voor jou is. Bel me dan voor een afspraak. Je kan ook het contactformulier op de website invullen.  

De eerstvolgende training start in februari 2022 op vrijdagochtend: van 9.30 tot 12.00 uur. Data zijn 4-11-18 februari 4- 11- 18 en 25 maart en 1 april . De stiltedag op zondag 20 maart van 10.00- 16.00

Kosten: €300 exc btw  Werk je binnen de CAO Sociaal Werk dan kan je meestal je LBB gebruiken. Of de werkgever kan bijdragen in de kosten. 

De mindfulnesstraining MBSR is een training waarvan de effectiviteit wetenschappelijk bewezen is. Wil je meer lezen over de inhoud van het programma klik hier: 

Deze training word je aangeboden door een cat 1 opgeleide mindfulnesstrainer  bij het CVM, te Amsterdam.