Mini-retraite/Stilte week

Geplaatst op door

Wil je meer in contact zijn met de stilte in jezelf, de stilte om je heen en ervaren wat stilte voor jou betekent?  De omgeving van Metrust nodigt je uit de frisheid van het ochtendgloren te ervaren, wandelingen te maken door de velden, de zon zien ondergaan en te genieten van de sterrenhemel. We bieden je alle ruimte en ondersteuning om je eigen retraite/stilteperiode vorm te geven. Naast je verblijf in het knusse appartement bieden we je de mogelijk om gebruik te maken van onze grote lichte zaal voor jouw dagelijkse yoga, tai-chi en/of meditaties. 

Heb je een specifiek thema dat gedurende een aantal dagen alle aandacht mag krijgen? Met een coachsessie, supportmomenten of specifieke opdrachten kan ik je desgewenst op weg helpen en begeleiden.

Wie komen bij Metrust voor een mini-retraite of stilte-week

Bijvoorbeeld professionals in de zorg, welzijn en onderwijs, zelfstandig ondernemers, schrijvers en zij die behoefte hebben om meer te gewoon te zijn en te genieten maar het lastig vinden dat in de dagelijkse hectiek voor elkaar te krijgen. Een mini retraite kan gewoon het begin zijn van een langer durende oefening.

Wat hebben ze vaak gemeen

– zoeken eenvoud te midden van complexiteit
– zoeken zichzelf tussen alle anderen
– hebben behoefte aan stilte tussen al et lawaai
– zijn op zoek naar hun authentieke zelf
– zoeken rust als tegenhanger van de hectiek
– willen zichzelf ontmoeten en waarderen
– weten dat stilstaan een begin is op die weg.
– vinden goed doen voor zichzelf een luxe

Neem contact op als je graag van gedachten wil wisselen of vragen hebt over de tarieven voor verblijf. Wij bieden graag maatwerk.