Info avond mindfulness

Iedereen hoort wel eens over dat meer mindful leven goed voor je is. Je zou vaker bewust kunnen genieten van dingen, je zou betere keuzes kunnen maken voor jezelf, misschien meer rust ervaren en minder vanuit stress reageren. Allerlei beloftes die oplossingen lijken voor de onprettige kanten van het leven.

Als je dan denkt mindful leven is voor mij niet vanzelfsprekend maar juist een grote uitdaging of verlangen…….Dan is een mindfulnesstraining  voor jou misschien geschikt. Maar kan je je niets voorstellen bij zo’n training?  En wil je weten wat ga ik dan doen en leren?

Meld je dan aan voor de informatie-avond op 21 juli van 19.30-21.00 via het contactformulier, of app of bel met nummer 0612074574 Je kan ook mailen naar marjolijn@metrust.nl of meer info op de website lezen van www.metrust.nl

De eerstvolgende 8 weekse training start maandagavond 5 sept. Van 19.30-22.00