Huurvoorwaarden

Geplaatst op door

Tarieven:

 • De huurprijs voor 1 dagdeel is € 40,00 incl. btw.
 • Dagdelen zijn van 8.30-12.30 van 13.00-17.00 en van 18.30-22.30
 • Tarief voor een volledige dag 3dd is € 115,00
 • Van oktober tot en met april hanteren wij een energietoeslag van € 2,50 per dagdeel.

Optie

Het is mogelijk vrijblijvend een optie te nemen op een bepaalde datum. Mocht een andere partij geïnteresseerd zijn dan zullen we eerst u de mogelijkheid geven uw optie binnen 24 uur te bevestigen.

Huisregels trainingsruimte Metrust

De trainingsruimte van Metrust is beschikbaar voor maximaal 10 personen inclusief de trainer. Het gehele pand is rookvrij. De ingang bevindt zich aan de rechterzijkant van het gebouw. Vriendelijk verzoek de trainingsruimte niet met schoeisel te betreden, natuurlijk wel toegestaan in het halletje van het pand. Het is helaas niet toegestaan in de trainingsruimte een warme maaltijd te bereiden of te nuttigen. Opwarmen van soep is wel mogelijk. Vraag naar een opwarmelement. De prijs is erop gebaseerd dat de ruimte bij uw vertrek weer in een schoongeveegde en opgeruimde staat wordt achtergelaten.

Afval: Het afval dient gescheiden te worden in groen en overig, zodat we het kunnen aanbieden bij de vuilnisophaaldienst.

Parkeren en buitenruimte

Gelieve alleen te parkeren op de parkeerplaats(en) en niet in de wei of de bermen van de wei. Deze zijn van de boer. Directe toegang tot wandelpad door het hek tussen het gebouw en het woonhuis, beschikking over groot grasveld naast de trainingsruimte en in de appelwei ook mogelijkheid voor loopmeditatie.

Materiaalgebruik

De huur is inclusief gebruik van yogamatten, fleece dekens. Meditatiekussens in overleg beschikbaar. Er is een aanrecht met servies , koffiezetapparaat , waterkoker, koffie en thee. Gebruik van WIFI is vrij. Mogelijkheid om een geluidsversterker te gebruiken.

In de ruimte zijn aanwezig:

 • Yogamatten
 • Fleecedekentjes
 • Krukken en stoelen
 • Tafel
 • Flipover en stiften (in overleg, met toeslag)

Annuleren

Mocht u onverhoopt een geplande reservering moeten annuleren, dan dient u rekening te houden met de volgende annuleringskosten.

 • Annuleren binnen twee maanden voor de datum van de geplande reservering: 10% van de totale reserveringswaarde
 • Annuleren binnen één maand voor de datum van de geplande reservering: 50% van de totale reserveringswaarde.
 • Annuleren binnen twee weken voor de geplande reserveringsdatum: 100 van de totale reserveringswaarde.

Betaling

Binnen de betalingstermijn die vermeld wordt op de factuur. Bij het in gebreke blijven van de betaling behoudt Metrust het recht om de gereserveerde data aan andere belangstellenden te verhuren.

Aansprakelijkheid

Metrust is niet aansprakelijk voor vermissing van dan wel schade aan persoonlijke eigendommen, lichamelijk letsel tijdens uw verblijf bij Metrust. Het verblijf bij Metrust is op eigen risico.

Herstelkosten bij gebreken

Indien er na uw vertrek in de verhuurde ruimtes gebreken worden geconstateerd die zijn ontstaan tijdens de periode dat u de ruimte huurde dan zullen wij de herstelkosten in rekening brengen.

terug