Mindfulness stilte-ochtend bij Metrust

1 oktober 2021 van 9.30-12.00

THEMA: ONTWAKEN EN THUISKOMEN BIJ JEZELF

Het doet er niet toe of je elke dag op je kussentje zit, of er vooral aan denkt het te willen gaan doen. Misschien heb je ontdekt dat je wat vaker details opmerkt tijdens je wandeling, of merk je tegenwoordig wat sneller op als je terecht komt in een terugkerend verhaal. We hebben allemaal onze momenten van ontwaken en ook allemaal zijn we regelmatig in onze automatische piloot. Er is geen sprake van goed of fout hooguit een toenemend opmerken van het zo-zijn van het dagelijks leven.

Misschien daarnaast, groeit een klein verlangen om weer eens even helemaal thuis te komen bij jezelf. Samen met anderen die dezelfde intentie hebben, de stilte in gaan, samen mindful oefenen,  opmerkzaam zijn, en gewaar-zijn van wat er is, precies zoals het is, op dat moment. Een ochtend van opladen en helemaal thuiskomen.  Klinkt dit uitnodigend? Je bent van harte welkom!

Marjolijn

Je kan je aanmelden als je ooit
deelgenomen hebt aan
een mindfulness-training
marjolijn@metrust.nl
max 8 deelnemers,
kosten 25,00